Списание за дизайн
Списание за дизайн
Многофункционален Гардероб

Shanghai

Многофункционален Гардероб "Шанхай" многофункционален гардероб. Лицевият модел и лаконичната форма действат като „декоративна стена“, а това прави възможно възприемането на гардероба като декоративен компонент. Система „All inclusive“: включва места за съхранение с различен обем; вградени нощни шкафчета, които са част от лицевата страна на гардероба, отворен и затворен с едно лицево натискане; 2 вградени нощни лампи, скрити под изключителния обем от двете страни на леглото. Основната част на шкафа е изработена от миниатюрно дървено парче. Състои се от 1500 парчета кемпа и 4500 парчета избелен дъб.

Име на проекта : Shanghai, Име на дизайнерите : Julia Subbotina, Име на клиента : Julia Subbotina.

Shanghai Многофункционален Гардероб

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.