Списание за дизайн
Списание за дизайн
Жилищният Дом

Iwan Residence

Жилищният Дом Този проект е луксозна резиденция на пазара, собственост на клиент с огромна привързаност към авангардни съвременни дизайни, но дълбока привързаност към бляскавия ислямски усет. Това беше шанс за реализиране на дълго желана цел и стремеж за обединяване на тези два разнообразни стила и поддържане на безпрепятствено усещане и осъзнаване на сливането между тези теми. По-скоро прилича на преплитане на различни, светове, идеологии и епохи - научнофантастични ментални образи на историческия дворец за 1000 нощи, претърпял огромен лифтинг в 21-ата футуристична аура.

Име на проекта : Iwan Residence, Име на дизайнерите : Dalia Sadany, Име на клиента : Dezines Dalia Sadany Creations.

Iwan Residence Жилищният Дом

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.