Списание за дизайн
Списание за дизайн
Плаващ Курорт И Морска Обсерватория

Pearl Atlantis

Плаващ Курорт И Морска Обсерватория Плаващ устойчив курорт и морска обсерватория, разположен главно в морския коридор на биологичното разнообразие на Кагаян Ридж, Сулу море (приблизително на 200 км източно от Пуерто Принцеса, крайбрежието на Палаван и на 20 км северно от периметъра на природен парк Тубатаха рифове), това отговаря на нуждите на нашата страна за начин да се повиши информираността на хората относно опазването на морското ни биоразнообразие чрез изграждането на монументален туристически магнит, с който страната ни Филипините може да бъде лесно известна.

Име на проекта : Pearl Atlantis, Име на дизайнерите : Maria Cecilia Garcia Cruz, Име на клиента : Cecilia Cruz.

Pearl Atlantis Плаващ Курорт И Морска Обсерватория

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.