Списание за дизайн
Списание за дизайн
Играчката

Movable wooden animals

Играчката Разнообразието от играчки за животни се движи по различни начини, просто, но забавно. Абстрактните животински форми поглъщат децата да си представят. В групата има 5 животни: прасе, патица, жираф, охлюв и динозавър. Главата на Дък се движи отдясно на ляво, когато го вдигнете от бюрото, изглежда, че ви казва "НЕ"; Главата на жирафа може да се движи отгоре и надолу; Свинският нос, главите на охлюв и динозавър се движат отвътре навън, когато завъртите опашките им. Всички движения карат хората да се усмихват и карат децата да играят по различни начини, като дърпане, бутане, завъртане и т.н.

Име на проекта : Movable wooden animals, Име на дизайнерите : Sha Yang, Име на клиента : Shayang Design Studio.

Movable wooden animals Играчката

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.