Списание за дизайн
Списание за дизайн
Хай-Фи Грамофонът

Calliope

Хай-Фи Грамофонът Крайната цел на Hi-Fi масата е да създаде отново най-чистите и незамърсени звуци; тази същност на звука е както термина, така и концепцията на този дизайн. Този красив изработен продукт е скулптура от звук, който възпроизвежда звук. Като грамофон, той е сред най-добре представящите се грамофони Hi-Fi и това несравнимо изпълнение е както показано, така и усилено от своята уникална форма и дизайнерски аспекти; присъединяване на форма и функция в духовен съюз, за да се превъплъти грамофона на Calliope.

Име на проекта : Calliope, Име на дизайнерите : Deniz Karasahin, Име на клиента : Calliope Audio.

Calliope Хай-Фи Грамофонът

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.