Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стол, Подреждане На Стол

xifix-one

Стол, Подреждане На Стол Дизайнът се основава на необходимия минимум от физика и материал, многократна употреба, вътрешен-външен, ъглов стол, стол за подреждане, кръгъл мек, фън шуй. Тегло носещата конструкция се състои от една, безкрайна тръба. Седалката е фиксирана в две осеви точки и се поставя върху третата точка на конструкцията. Аксиално фиксираните точки на рамката позволяват седалката да се сгъва назад и столовете могат да се подреждат един в друг. Седалката може лесно да се сваля, могат да се сменят различен материал, тапицерия, форма, цвят и дизайн.

Име на проекта : xifix-one, Име на дизайнерите : Juergen Josef Goetzmann, Име на клиента : Creativbuero.

xifix-one Стол, Подреждане На Стол

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.