Списание за дизайн
Списание за дизайн
Играчка

Rocking Zebra

Играчка Децата обичат тази страховита люлееща се играчка, докато съвременният външен вид, фънки графики и естествено дърво са истински любители на очите в съвременния дом. Предизвикателството в дизайна включваше запазване на съществения характер на класическа играчка за престолонаследствие, като същевременно се използват съвременни техники и модулна конструкционна система, която да позволи бъдещи допълнителни видове животни с минимални промени в частите. Опакованият продукт също трябваше да бъде компактен и под 10 кг за директни канали за интернет продажби. Използването на персонализиран ламинат за печат е истински първо, което води до перфектно предаване на цвят / модел върху напълно устойчива на драскотини повърхност

Име на проекта : Rocking Zebra, Име на дизайнерите : Newmakers, Име на клиента : Newmakers.

Rocking Zebra Играчка

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.