Списание за дизайн
Списание за дизайн
Търговският Офис

Chongqing Mountain and City Sales Office

Търговският Офис „Планината“ е основната тема на този офис по продажбите, който е вдъхновен от географския произход на Чунцин. Моделът от сиви мрамори на пода се оформя в триъгълна форма; и има много странни и остри ъгли и ъгли по стените и неправилните форми на гишета, за да демонстрират концепцията за „планина“. В допълнение, стълбите, свързващи етажите, са проектирани да преминават през пещерата. Междувременно от тавана са окачени LED осветителни тела, имитиращи сцена на дъжд в долината и представяне на естествено усещане, за да се смекчи цялото впечатление.

Име на проекта : Chongqing Mountain and City Sales Office, Име на дизайнерите : Ajax Law, Име на клиента : Shanghai Forte Land Co. Ltd..

Chongqing Mountain and City Sales Office Търговският Офис

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.