Списание за дизайн
Списание за дизайн
Умивалникът

Vortex

Умивалникът Целта на вихровия дизайн е да намери нова форма, която да повлияе на водния поток в умивалниците, за да повиши тяхната ефективност, да допринесе за тяхното потребителско изживяване и да подобри техните естетически и семиотични качества. Резултатът е метафора, получена от идеализирана вихрова форма, която означава дренаж и воден поток, което визуално показва целия обект като функциониращ умивалник. Тази форма, комбинирана с чешмата, насочва водата към спирална пътека, позволявайки на същото количество вода да покрие повече земя, което води до намаляване на консумацията на вода за почистване.

Име на проекта : Vortex, Име на дизайнерите : Deniz Karasahin, Име на клиента : Dk design.

Vortex Умивалникът

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.