Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шкаф

Deco

Шкаф Един шкаф висеше над друг. Много уникален дизайн, който позволява на мебелите да не запълват пространството, тъй като кутиите не стоят на пода, а са окачени. Той е много удобен за използване, тъй като кутиите бяха разделени на групите и по този начин ще бъде много удобно за потребителя. Предлага се цветовата вариация на материалите.

Име на проекта : Deco, Име на дизайнерите : Viktor Kovtun, Име на клиента : Xo-Xo-L design.

Deco Шкаф

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.