Списание за дизайн
Списание за дизайн
Резиденцията

Cheung's Residence

Резиденцията Резиденцията е проектирана с простота, откритост и естествена светлина в ума. Отпечатъкът на сградата отразява ограничението на съществуващия обект и официалният израз е предназначен да бъде чист и прост. Атриум и балкон са разположени от северната страна на сградата, осветяващи входа и трапезарията. Плъзгащите се прозорци са предвидени в южния край на сградата, където дневната и кухнята трябва да увеличат максимално естествените светлини и да осигурят пространствена гъвкавост. Предлагат се светлинни светлини в цялата сграда за допълнително подсилване на дизайнерските идеи.

Име на проекта : Cheung's Residence, Име на дизайнерите : Yu-Ngok Lo, Име на клиента : YNL Design.

Cheung's Residence Резиденцията

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.