Списание за дизайн
Списание за дизайн
Мебелите, Които Се Трансформират,

Ludovico

Мебелите, Които Се Трансформират, Начинът, по който пести място, е доста оригинален, като има два стола, напълно скрити вътре в чекмеджето. Когато сте поставени вътре в основните мебели, не осъзнавате, че това, което изглежда е чекмеджета, всъщност са два отделни стола. Можете също така да имате маса, която може да се използва като бюро, когато се извади от основната конструкция. Основната структура се състои от четири чекмеджета и отделение точно над горното чекмедже, в което можете да съхранявате много неща. Основният материал, използван за тази мебел, beign eucaliptus fingerjoint, е екологичен, невероятно устойчив, твърд и има много силна визуална привлекателност.

Име на проекта : Ludovico, Име на дизайнерите : Claudio Sibille, Име на клиента : Sibille.

Ludovico Мебелите, Които Се Трансформират,

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.