Списание за дизайн
Списание за дизайн
Календар

good morning original calendar 2011 - Zoo

Календар ZOO е комплект за изработка на хартия за изработка на шест животни, всяко от които служи като двумесечен календар. Приятен сезон, забавен с вашия "малък зоопарк"!

Име на проекта : good morning original calendar 2011 - Zoo, Име на дизайнерите : Katsumi Tamura, Име на клиента : good morning inc..

good morning original calendar 2011 - Zoo Календар

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.