Списание за дизайн
Списание за дизайн
Трапезна Маса

Augusta

Трапезна Маса Августа преосмисля класическата трапезна маса. Представяйки поколенията преди нас, дизайнът сякаш расте от невидим корен. Краката на масата са ориентирани към това общо ядро, протегнали се, за да придържат съответстващата на книги плот. Масивната европейска орехова дървесина беше избрана заради значението на мъдростта и растежа. Дървесината, която обикновено се изхвърля от производителите на мебели, се използва за нейните предизвикателства за работа. Възлите, пукнатините, треперенето на вятъра и уникалните вихри разказват историята на живота на дървото. Уникалността на дървото позволява на тази история да живее в парче мебели от семейни наследници.

Име на проекта : Augusta , Име на дизайнерите : Miles J Rice, Име на клиента : Rice & Rice Fine Furniture.

Augusta  Трапезна Маса

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.