Списание за дизайн
Списание за дизайн
Пръстен

Wishing Well

Пръстен След като посети розова градина в сънищата си, Типи се натъкна на желаещ кладенец, заобиколен от рози. Там тя погледна в кладенеца и видя отражението на нощните звезди и направи желание. Нощните звезди са представени от диамантите, а рубинът символизира най-дълбоката й страст, мечти и надежди, които е направила в кладенеца на желаещите. Този дизайн се отличава с изрязана роза по поръчка, шестоъгълен рубинен нокът в 14K твърдо злато. Малките листа са издълбани, за да покажат текстурата на естествените листа. Лентата на пръстена поддържа плоския връх и се извива леко навътре. Размерите на пръстените трябва да бъдат изчислени математически.

Тоталната Чанта

Totepographic

Тоталната Чанта Топографска вдъхновена дизайнерска чанта за тоти, която служи като лесен пренос, особено през онези натоварени дни, прекарани в пазаруване или изпълнение на поръчки. Капацитетът на чантата Tote е като планина и може да побере или носи много неща. Оракуловата кост е от цялостната структура на торбата, топографската карта е повърхностен материал, точно като планинска неравна повърхност.

Висулка

Taq Kasra

Висулка Taq Kasra, което означава арка kasra, е паметникът на царството Сасани, което сега е в Ирак. Този висулка, вдъхновен от геометрията на Taq kasra и величието на бившите суверенитети, който беше в тяхната структура и субективизъм, е използван в този архитектурен метод за направата на този етос. Най-важният атрибут е неговият модерен дизайн, който го е направил парче с различен изглед, така че формата на страничния изглед да изглежда като тунел и носи субективизъм и формата на фронталния изглед, който е направил сводесто пространство.

Колекцията За Дамско Облекло

Utopia

Колекцията За Дамско Облекло В тази колекция Yina Hwang беше вдъхновена главно от форми, които са симетрични и асиметрични с нотка на ъндърграунд музикална култура. Тя курира тази колекция въз основа на своя основен момент на самообгръщане, за да създаде колекция от функционални, но абстрактни облекла и аксесоари, които да въплъщават историята на своето преживяване. Всеки принт и плат в проекта е оригинален и тя използва главно PU кожа, сатен, Power Mash и Spandex за основата на тъканите.

Комплект Колие И Обеци

Ocean Waves

Комплект Колие И Обеци Колие с океански вълни е красиво парче от съвременните бижута. Основното вдъхновение на дизайна е океанът. Нейната необятност, жизненост и чистота са ключовите елементи, проектирани в колието. Дизайнерът е използвал добър баланс на синьо и бяло, за да представи визия за плискащи вълни на океана. Той е ръчно изработен от 18K бяло злато и обсипан с диаманти и син сапфир. Колието е доста голямо, но деликатно. Той е проектиран да отговаря на всички форми на тоалети, но е по-подходящ да бъде сдвоен с деколте, което няма да се припокрива.

Печатаният Текстил

The Withering Flower

Печатаният Текстил Увяхващото цвете е празник на силата на изображението на цветето. Цветето е популярна тема, написана като олицетворение в китайската литература. За разлика от популярността на цъфтящото цвете, изображенията на разпадащото се цвете често се свързват с jinx и табута. Колекцията разглежда това, което оформя възприятието на общността за това, което е възвишено и неприлично. Проектиран в дължина от 100 см до 200 см от рокли от тюл, печат върху копринен екран върху полупрозрачни мрежести тъкани, текстилната техника позволява отпечатъците да останат непрозрачни и еластични върху мрежата, създавайки вид на отпечатъци във въздуха.