Списание за дизайн
Списание за дизайн
Активирането На Събитието

The Jewel

Активирането На Събитието 3D кутията за бижута беше интерактивно пространство за търговия на дребно, което приканваше обществеността да използва най-новите технологии в 3D принтирането, като създава собствени бижута. Бяхме поканени да активираме пространството и моментално си помислихме - как може да бъде пълна кутия за бижута, без красиво бижу по поръчка в нея? Резултатът беше съвременна скулптура, водеща до призма на цвят, която обгръщаше красотата на отразяваща светлина, цвят и сянка.

Автономният Мобилен Робот

Pharmy

Автономният Мобилен Робот Автономен навигационен робот за болнична логистика. Това е система за продуктови услуги за извършване на безопасни ефективни доставки, като намалява шансовете на здравния специалист да бъде изложен на заболяване, ограничавайки пандемичните заболявания между болничния персонал и пациентите (COVID-19 или H1N1). Дизайнът помага да се справят доставките в болница с лесен достъп и безопасност, като се използва неусложнено взаимодействие с потребителя чрез приятелската технология. Роботизираните единици имат възможност да се придвижват автономно в закрита среда и да имат синхронизиран поток със сходни единици, като могат да ръководят съвместна работа на екипа на роботи.

Интелигентният Арома Дифузор

Theunique

Интелигентният Арома Дифузор Агаровото дърво е рядко и скъпо. Ароматът му може да се получи само чрез изгаряне или извличане, използва се на закрито и се предлага от малко потребители. За да се преодолеят тези ограничения, след 3-годишни усилия с над 60 дизайна, 10 прототипа и 200 експеримента са създадени интелигентен арома дифузор и естествено ръчно изработени таблетки от агарово дърво. Той демонстрира нов възможен бизнес модел и използва контекст за индустрията от агар. Потребителите могат просто да вмъкнат дифузор в автомобила, да персонализират времето, плътността и разнообразието от аромати с лекота и да се насладят на потапящата ароматерапия, където и да отидат и когато шофират.

Автоматичната Сокоизстисквачка

Toromac

Автоматичната Сокоизстисквачка Toromac е специално проектиран със своя мощен външен вид, за да внесе нов начин за консумация на прясно изцеден портокалов сок. Създаден за максимално извличане на сок, той е за ресторанти, кафенета и супермаркети, а премиум дизайнът му позволява приятелско изживяване, осигуряващо вкус, здраве и хигиена. Той има иновативна система, която отрязва плодовете вертикално и притиска половинките чрез въртящо се налягане. Това означава, че се постига максимална ефективност без притискане или докосване на черупката.

Трансформативната Гума

T Razr

Трансформативната Гума В близко бъдеще бумът на развитието на електрическия транспорт е пред вратата. Като производител на авточасти, Maxxis продължава да мисли как може да проектира осъществима интелигентна система, която може да участва в тази тенденция и дори да помогне за ускоряването й. T Razr е умна гума, разработена за нуждите. Вградените му сензори активно разпознават различни условия на шофиране и осигуряват активни сигнали за трансформиране на гумата. Увеличените протектори се разтягат и променят зоната на контакт в отговор на сигнала, следователно подобряват ефективността на сцеплението.

Луксозното Хибридно Пиано

Exxeo

Луксозното Хибридно Пиано EXXEO е елегантен хибриден пиано за съвременни пространства. Уникалната му форма олицетворява триизмерното сливане на звукови вълни. Клиентите могат напълно да персонализират пианото си, за да бъдат в хармония с неговото обкръжение като Декоративно изкуство. Това високотехнологично пиано е изработено от екзотични материали като Carbon Fiber, първокласна алуминиева кожа от алуминиева кожа и аерокосмична система. пресъздава широкия динамичен диапазон на Големите пиано чрез звуковата система от 200 Watts и 9 високоговорителя. Специалната вградена батерия позволява на пианото да изпълнява до 20 часа с едно зареждане.