Списание за дизайн
Списание за дизайн
Коприненият Фулард

Passion

Коприненият Фулард „Страстта“ е един от обектите „С уважение“. Хубаво сгънете копринения шал в джобен квадрат или го оформете като произведение на изкуството и го направете да продължи цял живот. Това е като игра - всеки обект има повече от една функция. „С уважение“ олицетворява нежна връзка между стари занаяти и модерни дизайнерски предмети. Всеки дизайн е уникално произведение на изкуството и разказва различна история. Представете си място, където всеки малък детайл разказва история, където качеството е ценност на живота и най-големият лукс е да си верен на себе си. Това е мястото, където „С уважение“ ви среща. Нека изкуството да те срещне и остарее с теб!

Колекцията На Бижута

Future 02

Колекцията На Бижута Project Future 02 е колекция от бижута със забавен и жизнен обрат, вдъхновен от теоремите на кръга. Всяко парче е създадено със софтуер за автоматизирано проектиране, изграден изцяло или частично със селективно лазерно синтероване или стоманена 3D технология за печат и ръчно завършен с традиционните техники за сребърна изработка. Колекцията черпи вдъхновение от формата на кръг и е внимателно проектирана да визуализира евклидовите теореми в модели и форми на носимо изкуство, символизирайки по този начин ново начало; отправна точка за вълнуващо бъдеще.

Тренч

Renaissance

Тренч Любов и универсалност. Красива история, отпечатана в тъканта, шиенето и концепцията на това тренчкот, заедно с всички останали дрехи от колекцията. Уникалността на това парче е със сигурност градският дизайн, минималистичното докосване, но това, което наистина е изненадващо тук, по-скоро може да бъде неговата универсалност. Просто затворете очи, моля. Първо, трябва да видите сериозен човек, който ходи на сериозната й работа. Сега, клатете глава и точно пред вас ще видите написано синьо тренчкото, с някои „магнитни мисли“. Написано от ръка. С любов, упрек!

Сгъваемите Очила

Blooming

Сгъваемите Очила Дизайнът на очилата на Sonja е вдъхновен от разцъфнали цветя и ранни рамки за очила. Комбинирайки органичните форми на природата и функционалните елементи на рамките за очила, дизайнерът разработи конвертируем артикул, който може лесно да се манипулира, придавайки няколко различни вида. Продуктът също е проектиран с възможност за практическо сгъване, като заема възможно най-малко място в чантата. Обективите са произведени от плексиглас с лазерно изрязване с цветни отпечатъци на Орхидея, а рамките са направени ръчно, като се използва златен месинг с обем 18k.

Многофункционални Обеци

Blue Daisy

Многофункционални Обеци Daisy's са композитни цветя с две цветя, комбинирани в едно, вътрешна част и външно венчелистче. Той символизира преплитането на две, представляващи истинска любов или върховна връзка. Дизайнът се съчетава с уникалността на цветето маргаритка, което позволява на носителя да носи Синята маргаритка по множество начини. Изборът на сини сапфири за венчелистчетата е да подчертаят вдъхновението за надежда, желание и любов. Жълтите сапфири, избрани за централното венчелистче на цветя, обгръщат потребителя, за да почувства радост и гордост, придавайки на носителя пълна спокойствие и увереност в проявяването на неговата елегантност.

Висулка

Eternal Union

Висулка Вечният съюз на Олга Яцкаер, професионален историк, решил да продължи нова кариера на дизайнер на бижута, изглежда прост, но изпълнен със смисъл. Някои биха намерили в него докосване на келтски бижута или дори възел на Иракъл. Парчето представлява една безкрайна форма, която прилича на две взаимосвързани форми. Този ефект се създава чрез мрежови линии, гравирани върху парчето. С други думи - двете са свързани помежду си като едно, а единият е съюз на двете.