Списание за дизайн
Списание за дизайн
Роклята

Nyx's Arc

Роклята Когато светлината проникне през прозорците с фино ниво, ще произведе ниво на естетично осветление, осветление, за да вкара хората в стаята, когато мистериозният и успокои ума, като Nyx със загадъчен и безшумен, използването на ламинирани тъкани и усукване, за да поетапно подобно тълкуване на красотата.

Колие

Extravaganza

Колие Елегантен колиер, вдъхновен от ръбове, древни декоративни деколтета, които можете да видите на много красиви картини от XVI и XVII век. Характеризира се със съвременен и модерен дизайн, опростяващ типичния стил на ръбовете, опитвайки се да го направи модерен и съвременен. Изискан ефект, който придава елегантност на потребителя, използвайки черни или бели цветове, позволява множество комбинации с модерен и чист дизайн. Колие от една част, гъвкаво и леко. Неценен материал, но с високо моден впечатляващ дизайн, който прави този колиер не просто бижу, а нов украшение на тялото.

Бижута-Обеци

Eclipse Hoop Earrings

Бижута-Обеци Има едно явление, което непрекъснато арестува поведението ни, спира ни мъртви в следите си. Астрологичното явление на слънчевото затъмнение заинтригува хората от най-ранните епохи на човечеството. От внезапното потъмняване на небето и потъмняването от Слънцето хвърли дълга сянка на страх, подозрение и чудене върху въображенията Зашеметяващата природа на слънчевите затъмнения оставя трайно впечатление върху всички нас. Обеците с диамантено затъмнение с диамант 18K бяло злато бяха вдъхновени от слънчевото затъмнение през 2012 година. Дизайнът се опитва да улови мистериозната природа и красотата на слънцето и луната.

Луксозните Обувки

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Луксозните Обувки Линията на Gianluca Tamburini от „бижута със сандал / форма“, наречена Conspiracy, е основана през 2010 г. Конспиративните обувки без усилие съчетават технология и естетика. Петите и ходилата са изработени от материали като лек алуминий и титан, които се отливат в скулптурни форми. Силуетът на обувките след това се подчертава от полускъпоценни камъни и други пищни украшения. Високите технологии и авангардни материали оформят модерна скулптура, която има формата на сандал, но там, където усещането и опитът на квалифицирани италиански майстори все още са видими.

Брошката

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Брошката Характерът и външната форма на предмета позволяват да се промени нов дизайн на украшение. В оживената природа един период се променя на друг. Пролетта следва зимата, а сутринта идва след нощта. Цветовете също се променят, както и атмосферата. Този принцип на замяна, редуване на образите се пренася в украшенията на «Азиатската метаморфоза», колекцията, в която две различни състояния, две неограничени изображения, отразени в един обект. Подвижните елементи на конструкцията позволяват промяна на характера и външния вид на орнамента.

Аналоговият Часовник

Kaari

Аналоговият Часовник Този дизайн се основава на стандартен 24-часов аналогов механизъм (ръка за половин скорост). Този дизайн е снабден с две изрезки с форма на дъга. Чрез тях могат да се видят завъртащите час и минути ръце. Часовата ръка (диск) е разделена на два сегмента с различни цветове, които, въртящи се, означават AM или PM часа в зависимост от цвета, който започва да се вижда. Минутната ръка се вижда през по-голямата радиална дъга и определя коя минутна слот съответства на наборите от 0-30 минути (разположени на вътрешния радиус на дъгата) и 30-60 минути слот (разположени на външния радиус).