Списание за дизайн
Списание за дизайн
Пакет Ориз

Songhua River

Пакет Ориз Songhua River Rice, е оризов продукт от висок клас в групата на SOURCEAGE Food Group. Тъй като традиционният китайски фестивал - пролетният фестивал наближава, те проектират чрез красиво опакован оризов продукт като подарък за клиентите на подаръците на пролетния фестивал, така че цялостният дизайн трябва да озвучи празничната атмосфера на пролетния фестивал, подчертавайки традиционните китайски културни елементи и благоприятно добро значение.

Монтажът На Скулптурата

Superegg

Монтажът На Скулптурата Superegg представлява бързото мултиплициране на кафе капсули за еднократна употреба, което символизира удобството на човека и неговото въздействие върху околната среда. Изглежда левитирана над земята, текстурираната геометрична форма на суперег, както е документирано от математика Габриел Ламе, е изпъстрена със случайни изхвърлени кафени капсули, подредени в перфектни линии. Висцералното преживяване ангажира зрителя от всички ъгли и разстояния. Над 3000 капсули бяха събрани чрез призив за действие в социалните медии и местната общност. Superegg позволява на зрителя да проучи отпадъците и да насърчи новите навици за рециклиране.

Подаръчен Комплект За Гурме Храна

Saintly Flavours

Подаръчен Комплект За Гурме Храна Saintly Flavors е комплект за подаръци с гурме храна, насочен към потребителите на магазини от висок клас. Следвайки тенденцията, в която храната и трапезарията са станали модерни, вдъхновението за проекта идва от тематичната мода Met Gala на католицизма през 2018 година. Джеръми Бонгу Канг се опита да създаде облик, който да привлича погледите на потребителите от най-високия клас, използвайки богато украсения и традиционен стил на офорт на илюстрации, за да представи богатата традиция на изкуството и висококачественото производство на храни в католическите манастири.

Публичното Арт Пространство

Dachuan Lane Art Installation

Публичното Арт Пространство Летище Dachuan на Чънду, Западния бряг на река Jinjiang, е историческа улица, свързваща руините на стената на град Източната врата на Чънду. В проекта арката на Дачуан Лейн в историята е възстановена по стария начин в оригиналната улица, а историята на тази улица е разказана от уличната арт инсталация. Намесата на арт инсталацията е един вид медия за продължаване и предаване на истории. Той не само възпроизвежда следите от исторически улици и алеи, които са били разрушени, но също така осигурява един вид температура на градската памет за новите улици и алеи.

Визуалната Комуникация

Plates

Визуалната Комуникация За да демонстрира различни отдели на хардуерния магазин, Didyk Pictures излезе с идеята да ги представи като няколко табели с различни хардуерни предмети отгоре, сервирани по ресторант. Белият фон и белите ястия помагат да се акцентират на сервираните предмети и улесняват посетителите на магазина да намерят определен отдел. Изображенията бяха използвани и на билбордове и плакати с размери 6х3 метра в градския транспорт в цяла Естония. Бял фон и опростена композиция позволяват това рекламно съобщение да се възприема дори от човек, преминаващ с кола.

Скулптурата

Iceberg

Скулптурата Айсберги са вътрешни скулптури. Чрез свързване на планини е възможно да се изграждат планински вериги, ментални пейзажи, изработени от стъкло. Повърхността на всеки рециклиран стъклен предмет е уникална. Така всеки обект има уникален характер, душа. Скулптурите са с ръка, подписани и номерирани във Финландия. Основната философия зад скулптурите на Айсберг е да отразява климатичните промени. Следователно използваният материал е рециклирано стъкло.