Списание за дизайн
Списание за дизайн
Етикетът За Вино

Guapos

Етикетът За Вино Дизайнът цели сливането между модерния дизайн и нордичните тенденции в изкуството, изобразявайки страната на произход на виното. Всяко отрязване на ръба представлява надморската височина, на която расте всяко лозе, и съответния цвят за сорта грозде. Когато всички бутилки са подравнени наред, той образува формите на пейзажите на север от Португалия, региона, който ражда това вино.

Реставрацията На Стари Замъци

Timeless

Реставрацията На Стари Замъци Собственикът купи Crawfordton House в Шотландия през април 2013 г., като се стреми да възстанови оригиналния вкус на древното шотландско благородство и съвместим със съвременния живот. Характеристиките и историческите находища на древния замък са запазени с оригинален привкус. Дизайнерската естетика и регионалната култура от различни векове се сблъскват с художествени искри в едно и също пространство.

Снимки За Корицата На Списанията

TimeFlies

Снимки За Корицата На Списанията Основната идея беше да се откроят от масата на традиционните клиентски списания. На първо място, с помощта на необичайното покритие. Предната корица на списанието TimeFlies за авиокомпания Nordica разполага със съвременен естонски дизайн, а заглавието на списанието на корицата на всеки брой е написано на ръка от автора на представеното произведение. Модерният и минималистичен дизайн на кориците на списанието предава без допълнителни думи креативност на новата авиокомпания, привлекателност на естонската природа и успех на младите естонски дизайнери.

Дигиталните Рецепти В Социалните Медии

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Дигиталните Рецепти В Социалните Медии Unilever Food Solutions възложи на жителката на готвача Хайди Хекман (Регионален готвач на клиенти, Кейптаун) да създаде 11 уникални рецепти за смеси от подправки, използвайки гамата от подправки Robertsons. Като част от кампанията „Нашето пътуване, твоето откритие“ идеята беше да създадем уникални изображения и дизайни, използвайки тези съставки за забавна Facebook кампания. Всяка седмица уникалните Spice Blends на Chef Heidi бяха публикувани като богати на медии Facebook Canvas Posts. Всяка от тези рецепти е налична и за изтегляне на iPad на уебсайта на UFS.com.

Арт Инсталационният Дизайн

Kasane no Irome - Piling up Colors

Арт Инсталационният Дизайн Инсталационен дизайн на японски танц. Японците трупат цветове от стари времена, за да изразят свещени неща. Също така, натрупването на хартията с квадратни силуети е използвано като нещо, представляващо свещена дълбочина. Nakamura Kazunobu проектира пространство, което променя атмосферата, като се променя в различни цветове с такова квадратно "натрупване" като мотив. Панелите, летящи във въздуха, центриращи танцьорите, покриват небето над сценичното пространство и изобразяват появата на светлина, преминаваща през пространството, която не може да се види без панелите.

Подаръчна Опаковка За Торти

Marais

Подаръчна Опаковка За Торти Подаръчна опаковка за торти (финансист). На снимката е показана кутията с размер 15 торта (Две октави). Обикновено подаръчните кутии просто подреждат всички торти спретнато. Кутиите им с индивидуално опаковани торти обаче са различни. те намаляват разходите, като се съсредоточават само върху един дизайн и като използват всичките шест повърхности, успяват да пресъздадат всеки тип клавиатура. Използвайки този дизайн, те могат да създават всякакъв размер клавиатура, от малки клавиатури, до пълни пиано с 88 клавиша и дори по-големи. Например за една октава от 13 клавиша използват 8 пити. А роял с 88 ключове ще бъде подаръчна кутия с 52 торти.