Списание за дизайн
Списание за дизайн
Арт Инсталационният Дизайн

Hand down the Tale of the HEIKE

Арт Инсталационният Дизайн Триизмерен сценичен дизайн, използващ цялото сценично пространство. Ние опипваме нов японски танц и това е дизайн на сценичното изкуство, насочен към идеалната форма на съвременния японски танц. За разлика от традиционното японско танцово двуизмерно сценично изкуство, триизмерен дизайн, който се възползва от цялото сценично пространство.

Обновяването На Хотела

Renovated Fisherman's House

Обновяването На Хотела Хотелът SIXX се намира в село Хухай в залива Хайтанг в Саня. Южното китайско море се намира на 10 метра пред хотела, а Хухай е добре известен като рая на сърфиста в Китай. Архитектът преобрази оригиналната триетажна сграда, която от години се обслужва за местно семейство рибари, в курортен хотел със сърфираща тема, като подсили старата структура и обнови пространството вътре.

Резиденцията През Уикенда

Cliff House

Резиденцията През Уикенда Това е риболовна кабина с изглед към планината, на брега на река Небе (на тен. „Tenkawa”). Изработена от стоманобетон, формата е обикновена тръба, дълга шест метра. Крайният край на тръбата е противотеглен и закотвен дълбоко в земята, така че да се простира хоризонтално от брега и да виси над водата. Дизайнът е прост, интериорът е просторен, а крайбрежната палуба е отворена към небето, планините и реката. Изграден под нивото на пътя, от крайпътната част се вижда само покривът на кабината, така че конструкцията не блокира гледката.

Интериорният Дизайн На Библиотеката

Veranda on a Roof

Интериорният Дизайн На Библиотеката Kalpak Shah от Studio Course е преустроил горното ниво на мезонет апартамент в Пуне, западна Индия, създавайки комбинация от вътрешни и външни стаи, които обграждат градина на покрива. Местното студио, което също е със седалище в Пуне, има за цел да превърне домашния недостатъчно използван последен етаж в зона, подобна на верандата на традиционния индийски дом.

Хотел

Shang Ju

Хотел С красотата на природата и красотата на човечеството, определението на City Resort Hotel, е ясно, че той е различен от местните хотели. В съчетание с местната култура и битови навици, добавете елегантност и рима в стаите за гости и осигурете различни житейски преживявания. Спокойна и строга почивка, изпълнена с елегантност, чист и мек живот. Открийте душевното състояние, което крие ума, и оставете гостите да се разхождат в спокойствието на града.

Интериорният Дизайн На Къща За Гости

The MeetNi

Интериорният Дизайн На Къща За Гости По отношение на дизайнерските елементи той не е предназначен да бъде сложен или минималистичен. Той приема китайския прост цвят като основа, но използва текстурирана боя, за да остави място празно, което формира ориенталската художествена концепция в съответствие с модерната естетика. Съвременното хуманистично обзавеждане на дома и традиционните декорации с исторически сюжети изглежда са древни и модерни диалози, протичащи в пространството, с небрежен древен чар.